Αρχική  |  Site Map  |  Επικοινωνία  |   English  |  Deutsch
Εταιρία
Τεχνολογίες
Βιομηχανική Υπεργολαβία
Υπηρεσίες
Επικοινωνία
Υπηρεσίες
Σχεδιασμός
Προγραμματισμός
Κατεργασίες
Ηλεκτροδιάβρωση
CNC Τόρνος
Ρεκτιφιέ
Θερμική Επεξεργασία Χαλύβων
Επισκευή/ Μετατροπή Καλουπιών
Ποιοτικός Έλεγχος

Κατεργασίες


Στον τμήμα κατεργασιών χρησιμοποιούμε υψηλής ακρίβειας κέντρα κατεργασιών, τα οποία είναι εξοπλισμένα με μετρητικό σύστημα BLUM laser, για απόλυτη ακρίβεια στην μέτρηση εργαλείων με laser και έλεγχο φθαρμένου εργαλείου, καθώς και επίσης 3D touch probe, για απόλυτο κεντράρισμα και μέτρηση εργοτεμαχίου .

Οι ικανότητες κατεργασίας είναι από απλές 3 – αξονικές κατεργασίες, μέχρι πολύπλοκες 5 – πλευρες, 5 – αξονικές κατεργασίες, που μας επιτρέπει να κατεργαζόμαστε βαριά εργοτεμάχια με ένα μόνο πιάσιμο. Όλα αυτά συνδυασμένα μας προσφέρουν πρωτοφανής ελαστικότητα, απόλυτη ακρίβεια κατεργασιών, με οικονομικά αποδοτικό τρόπο.

Είμαστε ικανοί να χειριστούμε εργοτεμάχια με μέγιστες διαστάσεις 1250 x 880 x 800 mm και βάρους 2.500kg με καταπληκτική ακρίβεια.

Τα κέντρα κατεργασίας χρησιμοποιούν HSC τεχνολογία, έτσι μπορούμε να τα χρησιμοποιήσουμε και για παραγωγή υψηλής ακρίβειας εξαρτημάτων σε μικρούς και μεσαίους παραγωγικούς ρυθμούς. Εναπομένοντες κατεργασίες σε τεχνικά χυτά εξαρτήματα είναι μέρος του τομέα κατεργασιών μας. Στα κέντρα κατεργασίας υπάρχει προσομοίωση πραγματικού χρόνου, για αποφυγή λαθών.
Τεχνολογίες
περισσότερα
περισσότερα

active³ 4.7 · IPS κατασκευή ιστοσελίδων · Όροι χρήσης