Αρχική  |  Site Map  |  Επικοινωνία  |   English  |  Deutsch
Εταιρία
Τεχνολογίες
Βιομηχανική Υπεργολαβία
Υπηρεσίες
Επικοινωνία
Εταιρία
Σχετικά με εμάς
Ιστορία
Αρχές Οράματος
Αποστολή και Στρατηγική
Ολοκληρωμένη Υπηρεσία
Ποιότητα
Επιδοτούμενα Προγράμματα

Εταιρία


Επιδίωξη μας η τελειότητα, μέσω της συνεχούς βελτίωσης!

Η HARCO DIE & MOLD MANUFACTURE, ιδρύθηκε το 1981 στη Θεσσαλονίκη, και έχει αναδειχθεί σε μία ηγετική επαγγελματική επιχείρηση στο σχεδιασμό και την κατασκευή καλουπιών υψηλής ακρίβειας για την βιομηχανία.

Η HARCO DIE & MOLD MANUFACTURE προσφέρει ολοκληρωμένες υπηρεσίες στους πελάτες της. Από τον σχεδιασμό και την μελέτη ενός νέου project, μέχρι την παραγωγή οποιουδήποτε τεχνικού μεταλλικού εξαρτήματος.

Τα κύρια πεδία των δραστηριοτήτων μας είναι τα ακόλουθα: Κατασκευή υψηλής ακρίβειας κοπτικών – φορμαριστικών καλουπιών, και προοδευτικών καλουπιών, καθώς επίσης injection καλούπια και καλούπια χύτευσης.

Επίσης, μέρος του πεδίου δραστηριοτήτων μας είναι η Βιομηχανική Υπεργολαβία.

Έχουμε την δυνατότητα να παραδίδουμε υψηλής ακρίβειας περίπλοκα κατεργασμένα τεχνικά εξαρτήματα, με τις πιο προηγμένες CNC εργαλειομηχανές, σύμφωνα με τα σχέδια του πελάτη, καθώς επίσης μπορούμε να παραδίδουμε έτοιμα μεταλλικά τεχνικά εξαρτήματα (παραγωγή σε πρέσες), με μικρούς και μεσαίους παραγωγικούς ρυθμούς.

Σχετικά με εμάς
Η HARCO DIE & MOLD MANUFACTURE είναι μία οικογενειακή ιδιόκτητη επιχείρηση, με 40 χρόνια εμπειρία στην κατασκευή καλουπιών ...
περισσότερα
Ιστορία
Η HARCO DIE & MOLD MANUFACTURE ξεκίνησε την λειτουργία της το 1981, ως μία μικρή επιχείρηση, ιδρυμένη από τον κ. Χαραλαμπίδη Κωνσταντίνο ..
περισσότερα
Αρχές Οράματος
Είμαστε ανοιχτόμυαλοι! Το όραμα της HARCO DIE & MOLD MANUFACTURE περιγράφει την πορεία που θα ακολουθήσει η επιχείρηση τα επόμενα χρόνια ..
περισσότερα
Αποστολή και Στρατηγική
Ο χρόνος που χρειάζεται ένα προϊόν για να βγει στην αγορά, είναι ένας πολύ σημαντικός παράγοντας, αλλά όταν συνδυάζεται με άριστη ποιότητα ..
περισσότερα
Ολοκληρωμένη Υπηρεσία
Μετασχηματίζουμε τις ιδέες σας σε μορφή! … αυτός είναι ο άξονας της επιχειρηματικής φιλοσοφίας μας, ο οποίος στοχεύει να φθάσει σε ένα μέγιστο όφελος για τους πελάτες μας..
περισσότερα
Ποιότητα
περισσότερα
Επιδοτούμενα Προγράμματα
Επιδοτούμενα Προγράμματα
περισσότεραΤεχνολογίες
περισσότερα
περισσότερα

active³ 4.7 · IPS κατασκευή ιστοσελίδων · Όροι χρήσης