Αρχική  |  Site Map  |  Επικοινωνία  |   English  |  Deutsch
Εταιρία
Τεχνολογίες
Βιομηχανική Υπεργολαβία
Υπηρεσίες
Επικοινωνία

Καλώς ήρθατε στην HARCO, τον συνεργάτη σας για καινοτόμες και αξιόπιστες λύσεις στα καλούπια!
 
Η HARCO κατασκευάζει υψηλής απόδοσης καλούπια, εξαρτήματα και ιδιοσυσκευές. Με την εξειδίκευση 42 ετών στις κατασκευές καλουπιών, την έμφαση στην συνεχή βελτίωση και τις νέες τεχνολογίες, καθώς επίσης και στον προηγμένο μηχανολογικό εξοπλισμό, σας υποστηρίζουμε στην επίτευξη των στόχων σας: προϊόντα υψηλής ακριβείας, μεγιστοποίηση προστιθέμενης αξίας και αποτελεσματικές και ασφαλείς παραγωγικές διεργασίες.
 
Ένας συνεργάτης για όλες σας τις ανάγκες!
 
Η HARCO Die & Mold Manufacture είναι ο αποτελεσματικός σας συνεργάτης από την αρχική ιδέα  με τον Σχεδιασμό & την Ανάπτυξη μέχρι και την κατασκευή των καλουπιών και την παραγωγή των τελικών εξαρτημάτων.
 
Είμαστε ο ιδανικός σας συνεργάτης ένας μακροχρόνιος συνεργάτης για ποιοτικές, ευέλικτες και προηγμένες μηχανολογικές λύσεις, συμπεριλαμβανομένου των προοδευτικών κοπτικών και φορμαριστικών καλουπιών, των injection καλουπιών, των καλουπιών χύτευσης, των ιδιοσυσκευών και των μεταλλικών εξαρτημάτων υψηλής ακρίβειας. Η ομάδα της HARCO σας προσφέρει ολοκληρωμένες υπηρεσίες, συμπεριλαμβανομένου της θερμικής κατεργασίας χαλύβων.

HARCO – Η σωστή λύση για κάθε ανάγκη παραγωγής!
Τεχνολογίες
περισσότερα
περισσότερα

active³ 4.7 · IPS κατασκευή ιστοσελίδων · Όροι χρήσης