Αρχική  |  Site Map  |  Επικοινωνία  |   English  |  Deutsch
Εταιρία
Τεχνολογίες
Βιομηχανική Υπεργολαβία
Υπηρεσίες
Επικοινωνία
Τεχνολογίες
Κοπτικά – Φορμαριστικά Καλούπια
   - Κοπτικά - Φορμαριστικά
   - Προοδευτικά Καλούπια
   - Κοπτικά Καλούπια για Συσκευασία
Injection Καλούπια
Καλούπια Χύτευσης

Κοπτικά - Φορμαριστικά


Στην Τεχνολογία Κοπτικών – Φορμαριστικών καλουπιών, ξεχωρίζουμε δύο κατηγορίες καλουπιών. Η πρώτη είναι τα κοπτικά καλούπια, και η δεύτερη είναι τα φορμαριστικά καλούπια.
Για την κατασκευή των εξαρτημάτων των κοπτικών καλουπιών, χρησιμοποιούμε υψηλής ακρίβειας CNC ηλεκτροδιαβρώσεις σύρματος, που μας επιτρέπουν να κατασκευάζουμε ζουμπάδες και μήτρες με τις μικρότερες δυνατές ανοχές. Αυτό μας επιτρέπει, να διατμήσουμε ποικίλα υλικά, συμπεριλαμβανομένου του ανοξείδωτου ατσαλιού, και μάλιστα με πολύ μικρό πάχος υλικού.
Τα φορμαριστικά καλούπια χρησιμοποιούνται για να διαμορφώσουν ένα έλασμα. Από απλές μορφοποιήσεις και στρατζαρίσματα, μέχρι βαθιάς  εξέλασης καλούπια, έχουμε την εμπειρία για την ιδανική λύση.
Στην HARCO DIE & MOLD MANUFACTURE, κατασκευάζουμε κοπτικά καλούπια, φορμαριστικά καλούπια, διαμορφωτικά καλούπια, στρατζαριστικά καλούπια, και ειδικά κοπτικά εργαλεία εδώ και 35 χρόνια.
Αυτή η εμπειρία, συνδυασμένη με τα πιο προηγμένα 3D CAD / CAM λογισμικά και εργαλειομηχανές, μας επιτρέπουν να κατασκευάζουμε απλά, αλλά και περίπλοκα κοπτικά – φορμαριστικά καλούπια, αποτελεσματικά και με απόλυτη ακρίβεια.
Από την συμβουλή και τον αρχικό σχεδιασμό, μέχρι τον προγραμματισμό και την κατασκευή, προσφέρουμε ελαστικές λύσεις. Είμαστε το one – stop – shop για Τεχνολογία Κοπτικών – Φορμαριστικών καλουπιών.
Τεχνολογίες
περισσότερα
περισσότερα

active³ 4.7 · IPS κατασκευή ιστοσελίδων · Όροι χρήσης