Αρχική  |  Site Map  |  Επικοινωνία  |   English  |  Deutsch
Εταιρία
Τεχνολογίες
Βιομηχανική Υπεργολαβία
Υπηρεσίες
Επικοινωνία
Τεχνολογίες
Κοπτικά – Φορμαριστικά Καλούπια
   - Κοπτικά - Φορμαριστικά
   - Προοδευτικά Καλούπια
   - Κοπτικά Καλούπια για Συσκευασία
Injection Καλούπια
Καλούπια Χύτευσης

Προοδευτικά Καλούπια


Η HARCO DIE & MOLD MANUFACTURE είναι μία ηγετική κατασκευαστική επιχείρηση στη τεχνολογία κοπτικών – φορμαριστικών καλουπιών, συνδυασμένα τεχνολογία προοδευτικών καλουπιών.
Μπορούμε να κατασκευάσουμε υψηλής ποιότητας προοδευτικά καλούπια ακριβείας με μονή ροή, διπλή ροή, ή πολλαπλών σταθμών λειτουργίας σε μικρά και μεσαία μεγέθη.
Μπορούμε να σχεδιάσουμε ολοκληρωμένες γραμμές παραγωγής και να παρέχουμε πλήρης υποστήριξη του project για ειδικές εφαρμογές.
Το ολοκληρωμένο 3D μοντέλο του προοδευτικού καλουπιού, σχεδιάζεται στο τμήμα σχεδιασμού, με το πιο προηγμένο CAD λογισμικό (SIEMENS NX) για προοδευτικά καλούπια.
Κάθε νέο ή τροποποιημένο καλούπι, κατασκευασμένο στο εργοστάσιο μας, πριν την παράδοση στον πελάτη, δοκιμάζεται στην πρέσα. Η δοκιμή μπορεί να είναι ακόμα και προσομοίωση των αληθινών συνθηκών της παραγωγής. Αυτό σημαίνει ότι καμία πρόσθετη προσπάθεια ή δαπάνη είναι απαραίτητη για το τελικό εξάρτημα.
Για να μεγιστοποιήσουμε την ποιότητα των προοδευτικών καλουπιών χρησιμοποιούμε το πιο προηγμένα υλικά, όπως το καρβίδιο, και επίσης χρησιμοποιούμε τεχνολογίες επικάλυψης για μείωση της φθοράς, σε συνεργασία με προμηθευτές.
Είτε θέλετε να φορμάρετε, να κόψετε, να στρατζάρετε σε κάποιο έλασμα, η HARCO DIE & MOLD MANUFACTURE  είναι ο αξιόπιστος προμηθευτής σας. Η τεχνογνωσία μας και τα 38 χρόνια εμπειρίας είναι ο λόγος που είμαστε ειδικοί στην κατασκευή κοπτικών – φορμαριστικών καλουπιών για οποιοδήποτε έλασμα, συμπεριλαμβανομένων και των εφαρμογών ανοξείδωτου χάλυβα.
Τεχνολογίες
περισσότερα
περισσότερα

active³ 4.7 · IPS κατασκευή ιστοσελίδων · Όροι χρήσης