Αρχική  |  Site Map  |  Επικοινωνία  |   English  |  Deutsch
Εταιρία
Τεχνολογίες
Βιομηχανική Υπεργολαβία
Υπηρεσίες
Επικοινωνία
Τεχνολογίες
Κοπτικά – Φορμαριστικά Καλούπια
Injection Καλούπια
Καλούπια Χύτευσης

Injection Καλούπια


Στο τμήμα τεχνολογίας καλουπιών injection (πλαστικά εξαρτήματα), κατασκευάζουμε injection καλούπια, με την υψηλότερη ποιότητα και ακρίβεια, σε μικρά και μεσαία μεγέθη. Έχουμε την σωστή λύση, έτσι ώστε να αντιμετωπίσουμε τις πιο απαιτητικές εφαρμογές για injection καλούπια πλαστικών εξαρτημάτων.

Ο συνδυασμός της τεχνολογίας injection καλουπιών, με την τεχνολογία κοπτικών – φορμαριστικών καλουπιών (μεταλλικά εξαρτήματα), μας δίνει το πλεονέκτημα, να είμαστε ένας ιδανικός κατασκευαστής – συνεργάτης για την προμήθεια ολοκληρωμένων εξαρτημάτων και μικρών συναρμολογημάτων από μέταλλο και πλαστικό.

Από την αρχική ιδέα του πελάτη, χρησιμοποιούμε CAD λογισμικό για το σχεδιασμό του εξαρτήματος και του καλουπιού, και εάν είναι απαραίτητο, μπορούμε να παραδώσουμε πρωτότυπο, σε συνεργασία με προμηθευτές μας.

Όλα τα injection καλούπια σχεδιάζονται και κατασκευάζονται με σκληρυμένα εναλλάξιμα ένθετα, που είναι τοποθετημένα με ακρίβεια στο καλούπι. Αυτό αυξάνει την ζωή του καλουπιού, και έχει πλεονέκτημα, όταν το injection καλούπι χρειάζεται επισκευή ή τροποποίηση.

Επίσης έχουμε την δυνατότητα να προσφέρουμε δοκιμαστικά καλούπια για ειδικές εφαρμογές.
Τεχνολογίες
περισσότερα
περισσότερα

active³ 4.7 · IPS κατασκευή ιστοσελίδων · Όροι χρήσης