Αρχική  |  Site Map  |  Επικοινωνία  |   English  |  Deutsch
Εταιρία
Τεχνολογίες
Βιομηχανική Υπεργολαβία
Υπηρεσίες
Επικοινωνία
Βιομηχανική Υπεργολαβία
Παραγωγή Κοπτικών – Φορμαριστικών εξαρτημάτων
Κατεργασία εξαρτημάτων υψηλής ακρίβειας

Κατεργασία εξαρτημάτων υψηλής ακρίβειας


Οι δραστηριότητες του τμήματος κατεργασίας εξαρτημάτων υψηλής ακριβείας, του τμήματος Βιομηχανικής Υπεργολαβίας, είναι η κατεργασία με ακρίβεια τεχνικών εξαρτημάτων στις CNC εργαλειομηχανές μας, σύμφωνα με σχέδια του πελάτη.

Έχουμε την δυνατότητα να κάνουμε κατεργασίες σε απλά μικρά εξαρτήματα, μέχρι βαριά περίπλοκα εξαρτήματα. Ποικίλα υλικά είναι δυνατόν να κατεργαστούν, συμπεριλαμβανομένου του σκληρυμένου χάλυβα, με σκληρότητα μεγαλύτερη των 60HRC.

Ολοκληρωμένες κατεργασίες με ένα σετάρισμα είναι δυνατόν, με το 5 – πλευρο, 5 – αξονικό κέντρο κατεργασίας, το οποίο μπορεί να χειριστεί εργοτεμάχια βάρους μέχρι 2.500kg, με εξαιρετική ακρίβεια.

Λείανση (Ρεκτιφιέ) στην κλίμακα μm είναι δυνατό, με το ρεκτιφιέ με δυνατότητα διαμόρφωσης τροχού.

Ζουμπάδες και κοπτικές μήτρες, με ελάχιστες ανοχές μπορούν να επιτευχθούν με τις 5 – αξόνων ηλεκτροδιαβρώσεις σύρματος, ανεξάρτητα το πόσο περίπλοκη είναι η γεωμετρία.

Θερμική επεξεργασία χαλύβων μέσα στο εργοστάσιο, με το σύστημα ηλεκτρικών φούρνων, ελεγχόμενου από control.

Όλα τα κατεργασμένα εξαρτήματα μπορούν να μετρηθούν στο τμήμα ποιοτικού ελέγχου, με μοντέρνο μετρητικό εξοπλισμό, που διασφαλίζει την υψηλή ακρίβεια και ποιότητα των τελικών εξαρτημάτων.
Τεχνολογίες
περισσότερα
περισσότερα

active³ 4.7 · IPS κατασκευή ιστοσελίδων · Όροι χρήσης